Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

Най-празничното ни фестивално издание беше искряща емоция!

СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Най-празничното ни фестивално издание през годината вече отмина, но вълнението от него все още ни държи.

Mish Mash Fest – Christmas is coming беше нашият светъл, красив и предколеден празник на талантливите хора, добрия вкус и най-оригиналните идеи за подаръци.

Избрахме миналия уикенд, именно за да се подготвим подобаващо за идващите празнични дни и настроението да ни завладее отрано. И искрено вярваме, че сте успели да се заредите с ярка искра и ще зарадвате хората, които обичате, с авторските творения, които фестът традиционно представя.

Нашата селекция отново беше пъстра, разнообразна, и за всеки имаше по нещо. А всички автори, които се включиха в изданието, за пореден път успяха да ни вдъхновят със своите неизчерпаеми идеи и креативност.

За този коледен Mish Mash уикенд благодарим на нашите приятели от Somersby, Baileys и Cappy. Техните неустоими коледни коктейли не само успяха да ни сгреят физически, те стоплиха и сърцата ни. 

И на последно място, но не и по важност, искаме да благодарим на всички наши гости, за това, че винаги ни следват и ценят събитието, което организираме с толкова любов и усмивки. Вие сте нашата мотивация.

Хубави празници на всички и до нови срещи през 2019 година!

 

Кристина обича да излиза на среща с града. Да върви дълго пеша, да открива нови интересни места и барове, да завива по малки цветни улички и да се любува на красивата архитектура в столицата. Друго нейно описание, за което приятел й подсказва, е „пресушителката на морето, преброителката на песъчинките“, защото най-спокойна, щастлива и вечна се чувства, когато е близо до морския бряг...