Mish Mash Fest

Новите коктейли в кенче от Shatler’s завладяха Mish Mash Fest

Един своеобразен мини бар, в който може да откриете идеалния коктейл за всеки. 

За усмивките и доброто настроение по време на септемврийското издание на Mish Mash Fest бяха виновни и от шарената шатра на Shatler’s. С много награди, зад и пред бара, се бяха подготвили официалните представители на марката за България - Cherry Picking CO.

Гостите на Mish Mash Fest опитаха от всеки вид на марката, като избраха своя личен фаворит за есенния сезон.

Неповторимо вкусните им коктейлни миксове в кенче, които съдържат до 24% премиум алкохол по оригинална рецепта, бяха нов акцент на събитието тази година. Един своеобразен мини бар, в който може да откриете идеалния коктейл за всеки. Винаги вкусно, винаги на една ръка разстояние. Готови за пиене коктейли с автентично качество!

Петте вида (Мохито, Секс на плажа, Май Тай, Пина Колада и Лонг Айлънд Айс Тий) не съдържат никакви вредни оцветители и консерванти, а вкусът им е грижливо миксиран и хармонично балансирани в удобна метална опаковка. Просто грабни, отнори и опитай.

Коктейлите Shatler’ са идеални за всеки повод, защото без значение дали им наслаждавате с приятели на феста, директно от кенчето, или пък вкъщи с любимия човек в чаша с лед, вкусът винаги впечатлява.

Навън или вкъщи с приятели SHATLER’s e твоят барман в кенче.