Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

Omaya и колекцията им от природни форми

Omaya и колекцията им от природни форми

Снимки: Omaya

СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Omaya също ще ни гостува на коледното издание на Mish Mash Fest. Техните бижута са вдъхновени от природата, чиито уникалност и непринудено съвършенство винаги са омайвали Марина. Чрез своите бижута авторката е намерила начин да насочи вниманието ни към нещо непреходно и живо, да даде късче природа на градските хора в забързаното им ежедневие, за да им напомни, че и те също са част от това необятно творение.

Освен че ще представи традиционните и добре познати бижута от морски материали, този път Omaya ще ви изненада и със съвсем нова колекция от "застинали" природни форми. "Eely moments" е вдъхновена  от непрекъснато променящата се материя и желанието да уловим красивите мигове.

Ще ви очакват и още омайни изненади на Mish Mash Fest - Christmas is coming, който ще се проведе на 8 и 9 декември в Атриума на Сердика Офиси на бул. "Ситняково" 48 от 10 до 19 ч. Заповядайте!

 

Кристина обича да излиза на среща с града. Да върви дълго пеша, да открива нови интересни места и барове, да завива по малки цветни улички и да се любува на красивата архитектура в столицата. Друго нейно описание, за което приятел й подсказва, е „пресушителката на морето, преброителката на песъчинките“, защото най-спокойна, щастлива и вечна се чувства, когато е близо до морския бряг...