Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

Освежете любимите си обувки

Освежете любимите си обувки

Снимка: Марияна Петрова/mamuri photography

СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

На предстоящото издание на Mish Mash Fest с нас ще бъдат и LASH - аксесоарите, които преобразяват всички обувки.

Пролет е и е време за нови кецове или да освежите любимите стари. Затова със сигурност ще ви трябват чифт цветни lash-ки, които да намигат на новия сезон.

При LASH този уикенд акцент ще са помпоните, които са най-новият им продукт и вече преобразяват не само кецове, но и всякакви обувки без връзки и сандали. А авторката им Ивелина ще изработи цяла колекция от аксесоари в ярки цветове и от интересни видове кожа в най-различни комбинации.

Елате да ги видите на Mish Mash Fest - Spring Edition. Той ще се проведе на 31 март и 01 април в Център за култура и дебат "Червената къща" на ул. "Любен Каравелов" 15, от 10 до 19 часа.

Кристина обича да излиза на среща с града. Да върви дълго пеша, да открива нови интересни места и барове, да завива по малки цветни улички и да се любува на красивата архитектура в столицата. Друго нейно описание, за което приятел й подсказва, е „пресушителката на морето, преброителката на песъчинките“, защото най-спокойна, щастлива и вечна се чувства, когато е близо до морския бряг...