Mish Mash Fest

Смайващи творения и рекорден брой участници ни очакват на Mish Mash Fest – Xmas Edition!

Смайващи творения и рекорден брой участници ни очакват на Mish Mash Fest – Xmas Edition!

Остават броени дни до най-вълнуващото време в годината –  Коледа и Нова година, а с него и възможността да зарадваме близките си хора с подбрани специално за тях подаръци. Ще имате възможността да ги намерите в последното за годината издание на любимия ни фестивал, в който ще има над 70 участници. 

На 15, 16 и 17 декември  Mish Mash Fest – Xmas Edition отново ще събере на едно място най-добрите независими автори и лейбъли в България. Поводът, както винаги, е вълнуващ и те са приготвили смайващи творения! Дрехи, аксесоари, украса, интериорни решения, бижута, обувки, козметика, книги, картини, плакати и много други продукти ще очакват малки и големи, за да ги зарадват в навечерието на Коледа.

Събитието ще се проведе под куполите на ЛАРГОТО – едно от най-емблематичните и красиви пространства в София - където творчеството и културата ще бъдат на своя територия.

В събитието ще вземат участие и редица социални предприемачи и фондации, които благотворително ще продават своите творения, като приходите ще отидат за подкрепа на хора в неравностойно положение. Така посетителите ще могат да изберат подарък с кауза и да помогнат на възрастен или дете в нужда. 

Със своите над 60 издания и 8-годишна история, Mish Mash Fest се наложи като един от най-успешните и влиятелни базари на независими лейбъли и хендмейд автори. Всяко от тези събития събира по няколко хиляди посетители и е широко отразено в медиите, а през последните години събитието е в Календара на културните събития на Столична община. Mish Mash fest e организатор на Коледен парк София, Street Music Fest и Чудовищен фест.