Mish Mash Fest

Спечелете чифт Converse на Чудовищен фест

Елате на 27,28 и 29 октомври на ул. "Владайска река"!

Добре дошли в света на Converse, където модата среща традициите на Хелоуин в невероятно съчетание! С радост ви каним на специалното издание на Mish Mash Fest - Чудовищен фест, където ще се потопим в мистичен свят на Day of the Dead! Смелите Converse модели са вдъхновени от богатата мексиканска традиция и ще имат уникално представяне само за вас!  

Този Хелоуин се пригответе за невероятни изненади и лакомства, защото първият Чудовищен фест и Converse обещават повече вълнение от всякога!

На 27, 28 и 29 октомври сградата на Сточна гара (ул. “Владайска река” 2) ще се превърне в едно от най-страшните и зловещи места в София.

За всички посетители сме подготвили специални занимания и тематични хелоуин приключения. А всеки почитател на Converse ще има възможност да грабне голяма изненада, предоставена от бранда. В специалния фотокорнер ще бъдат изложени модели, вдъхновени от Day ot the Dead, а всяка ваша снимка, която споделите в Instagram, може да ви донесе и награда - чифт Converse. 

Ето какво трябва да направите:

• Снимайте се във фотокорнера на Converse 
• Споделете кадъра в story в Instagram 
• Тагнете @converse.bulgaria 
• Последвайте @converse.bulgaria 

Важно: наградата зависи от наличностите към дадения момент! Един чифт кецове ще бъдат изтеглени на случаен принцип, чрез томбола. Името на печелившия ще бъде обявено след 30 октомври в профила Момичетата от града в Instagram!

Не пропускай тази уникална възможност да спечелиш най-новите Converse модел и да прекараш три дни в атмосферата на Миш Маш Чудовищен Фест! Облечи най-смелия и страшен аутфит, зареди телефона си за незабравими снимки и ела да изживееш чудовищно забавление!

Очакваме ви на първия Чудовищен фест, който няма да забравите!

С подкрепата на Converse Bulgaria