Mish Mash Fest

Вечно лято: Ани от Vintage Summer

Срещаме ви отблизо с няколко момичета, които преследват слънчевите си мечти.

Отдавна мечтаем за вечно лято и решихме да ви срещнем отблизо с няколко прекрасни момичета, които като нас преследват слънчевите си мечти. Те са суперталантливи и създадоха за рубриката по нещо много специално, вдъхновено от новия свеж вкус Somersby Watermelon. Нещо, което нашепва лято и приключения, за да съхраним за по-дълго спомена за любимия сезон.

Започваме с Ани от Vintage Summer, ето какво ни разказа тя...

Коя е Ана Чолашка тук и сега?

Момиче на лятото, което не се спира и за минута. Работя много, пътувам много, смея се много, обичам да говоря с хората (прекалено много) и все търся повече време за идеите си. Доста хаотична и движеща се на бързи обороти, но винаги мечтателка.

Как се роди Vintage Summer? Как започна всичко?

Всичко започна със сватбата на Тина, беше август и сами направихме шаферските рокли. Аз, баба ми и майка ми два дни правихме поли с тюл. Сега ми се струват толкова елементарни, но тогава си беше доста труд. Спасихме сватбата и всичко беше прекрасно, но нещо се промени и започнахме рокля след рокля да искаме да правим все повече дрехи за нас самите. И всъщност продължаваме със същия заряд, искаме всяка наша рокля да е по-удобна, да е по-различна, да е по-ефирна и да носи духа на лятото, дори и през зимата!

Как ти хрумват новите идеи?

О, по много начини. Като си харесам нещо, но искам да го направя по-добро. Защото това е първото нещо, което виждам в една дреха - какво не е направено добре. Затова истински вярвам, че нашите модели правят момичетата не само по-щастливи, но и по-красиви. Най-голямо вдъхновение имам, когато пътувам и искам да създам рокли за даденото място. И когато мисля за хората и техния вкус. Всяка рокля и дреха си има муза - място, човек или просто настроение, което искаме да предадем. Разбира се, идеите са споделени, така са най-истински.

За какво лято мечтаеш?

За безгрижно и спокойно, с много вятър и пясък, а то при нас винаги е точно обратното. Лятото работим най-много и винаги бързаме да изпълним всички поръчки. При всяка възможност бягаме към море или почивка като всички хора. И грижливо съхраняваме летните спомени във всяка една наша рокля.

От какво е вдъхновена новата лятна колекция?

От цветовете и свободата. Има кактуси, фламинго, морски райета, рокли от естествени материи, които са красиви и удобни в ежедневието. Създадохме и една прекрасна лятна блуза със свеж динен принт, вдъхновена от новия вкус Somersby Watermelon.

Къде можем да я видим?

Следващото ни участие в София ще бъде на любимия ни Mish Mash Fest - Summer Forever by Somersby на 09 и 10 юни, а преди това ще отскочим до Пловдив за цветния Kapana Fest.

Как освежаваш най-горещите дни и вечери?

С приятели в софийски градини и със свежи напитки. Неслучайно Somersby Watermelon е моят вкус!

С подкрепата на Somersby