Mish Mash Fest

Вкусните изкушения на Mish Mash Fest – The Halloween Edition

Mish Mash Fest

Какво по-приятно през мрачните есенни дни от един чуден градски фест, събрал в себе си пъстротата и пакостливостта на Halloween и мъдростта и вдъхновението на Деня на будителите? Очакваме ви на площад "Славейков", на 30 и 31 октомври, за да споделим радостта и насладата от таланта на нашите творци, да се позабавляваме заедно и да отбележим празниците подобаващо и с дяволита усмивка! 

Mish Mash Fest - The Halloween edition ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки, молим за да вашето разбиране и съобразяване с тях! 

Mish Mash Fest е част от Културния календар на Столична община.

Smart Sisters Co. 

Зори и Ася, които стоят зад марката Smart Sisters Co. създават и предлагат само продукти, които използват и харесват – от занаятчийски шоколад с Мурсалски чай, натурални хранителни добавки за здраве и красота, чиста билкова козметика с високо качество, както и лайфстайл продукти за модерното градско момиче.

Защото умните момичета не правят компромиси с важните неща. С какво ще ни изненадат този път – елате и разберете сами!

И още изкушения...


Chocolate Bernard

Шоколадът е и наша страст, а тяхната мисия е да правят животът ни по-сладък всеки ден. И отново ще споделим заедно с Chocolate Bernard моментите на сладост. 

На щанда им на Mish Mash Fest - The Halloween edition ще откриете ръчно направени белгийски шоколади, поднесени с внимание до най-малкия детайл. Високото качество и отличният вкус са гарантирани.

А защо не поглезим и любимците си...


Live Love Bark

Ще се забавляваме и със сигурност ще се поглезим на Mish Mash Fest - The Halloween edition този уикенд, да зарадваме и домашните си любимци!

Те заслужават най-доброто, а създавайки здравословни и природосъобразни лакомства Live Love Bark ни дават възможност да се грижим за здравето им по-възможно най-правилния начин, за да сме в тяхната компания, колкото се може по-дълго време. 

Гамата на Live Love Bark е изключително богата, като включва предимно лакомства от 100% еднопротеинов източник / месо, секретиращи органи или риба, както и в комбинация с плодове и зеленчуци. Създали са и няколко изкушения под формата на бисквитки с полезни съставки. И всичко това е не само съобразено с природата на кучетата, но и ужасно вкусно.

Освен лакомства, с които да покажем на своя любимец колко го обичаме, брандът предлага и ръчно изработени памучни поводи, бандани и играчки от дърво и конопено въже юта, екологични,  изключително здрави и безопасни. Така че - лакомство или пакост, или и двете?