Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

За всички, които се обличат със стил

За всички, които се обличат със стил

Снимки: ДървАРТ

СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Всички, които се обличат със стил, ще се зардват на срещата си с аксесоарите ДървАРТ на пролетното издание на Mish Mash Fest.

Аксесоарите са нещото, което ще ви отличи и с тяхна помощ ще бъдете запомнени. Правилното им съчетание има силата да ви направи уникални.

Всички продукти на марката ДървАРТ са ръчно изработени и предлагат един различен поглед към класическите аксесоари в гардероба на модерните градски хора. А за новото издание на феста от ДървАРТ ще подготвят и много нови модели гравирани дървени папийонки с различни акценти, гравирани бутонели, цветни джобни кърпички и един изключително интересен продукт, който ще видим  игли за ревер.

Заповядайте на този уикенд на Mish Mash Fest - Spring Edition. Той ще се проведе на 31 март и 01 април в Център за култура и дебат "Червената къща" на ул. "Любен Каравелов" 15, от 10 до 19 часа.

Кристина обича да излиза на среща с града. Да върви дълго пеша, да открива нови интересни места и барове, да завива по малки цветни улички и да се любува на красивата архитектура в столицата. Друго нейно описание, за което приятел й подсказва, е „пресушителката на морето, преброителката на песъчинките“, защото най-спокойна, щастлива и вечна се чувства, когато е близо до морския бряг...