Мода

10 елегантни стайлинг идеи за тази седмица

Какво ще носим през следващите дни?

10 елегантни стайлинг идеи за тази седмица

Снимка: Instagram @xoxotsutsumi

Преполовихме и ноември, който все още ни дава възможност да не напластяваме толкова много дрехи. Миди роклите например можете да носите под обемен вълнен блейзър или палто, като добавите обувки на ток или високи ботуши за по-елегантен стайлинг, подходящ за работната седмица.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от FASHION | BEAUTY | INSPO (@lookwis)

Отново в тази връзка вместо костюм можете да съчетаете панталон и сако в различни цветове, за да се получи по-интересен тоалет, като те могат да бъдат неутрални или пък в другата крайност – изцяло ярки. А миналата седмица ви показахме как един сив костюм лесно може да стане по-впечатляващ с блуза или аксесоар в оранжево.

В по-студените дни можете да посягате към пухкавите якета, които макар и да изглеждат спортно, също могат да се комбинират с елегантен панталон и ботуши, защото тепърва ще имаме още по-голяма нужда от техния комфорт.

Добавяме в списъка с дрехи тази седмица и обемните жилетки, които могат да се носят върху цветен пуловер или пък да дават топлина в комбинация с по-леко палто. Финалният щрих оставяме за аксесоарите и изящните бижута, а за тях винаги намираме перфектните находки на mishmashfest.com.

 

12 пуловера, с които лесно ще освежите есенния стайлинг