Мода

10 идеи как да освежите стайлинга си с цветни ботуши

Мода

10 идеи как да освежите стайлинга си с цветни ботуши

Снимка: Instagram @leoniehanne

Ако не обичате да носите прекалено цветни дрехи, въпреки че тази есен в колекциите се открояват значително зеленото, оранжевото и лилавото, то използването им под формата на аксесоар е първата стъпка да пристъпите към нещо по-смело в стайлинга си. А тази есен колекциите дават тази възможност и при по-грубите боти, по които има цветни детайли, и при елегантните високи ботуши, които виждаме в страхотни неонови нюанси.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от MARIANNE THEODORSEN (@marianne_theodorsen)

Точно те се открояват при монохромен тоалет в черно или сиво и са перфектни за всеки парти тоалет, а съвсем скоро започва празничният сезон. Така че ако още се чудите дали да се сдобиете с чифт толкова дръзки ботуши, то сега е моментът. Можете да ги комбинирате и с oversize блейзър, който пък от своя страна също е подходящ за парти аутфит.

Цветните ботуши се открояват и в съчетание с ярка връхна дреха – може да е в същия нюанс или някакъв напълно различен. По-смелите от вас могат да пробват по-дръзки color block комбинации като зелено с оранжево, с наситено розово или лилаво. Да, зеленото със сигурност е новото черно този сезон.

 

12 стайлинг идеи с ботите, които носим този сезон