Мода

10 неочаквани цветови комбинации, които си заслужава да пробвате

Color block стайлинг идеи

Червено с ярко розово или светлозелено, оранжево с кралско синьо или лавандулово лилаво – има комбинации от цветове, които могат да бъдат доста изненадващи, твърде смели, но пък да ни се отплатят с елегантност и индивидуален стил. А не се ли стремим всички към това? Понякога си заслужава да експериментираме повече, особено в color block съчетанията.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Viky Rader (@vikyandthekid)

Несъмнено сред тях много ни харесва как огнените нюанси на червеното се комбинират с нежността и кокетността на розовото. Показа ни го и Рикардо Тиши в новата си колекция за Burberry. Няма правила кой от двата цвята да бъде доминиращ. Можете да ги използвате почти равнопоставено в един тоалет, но можете и да използвате някой от тях само за акцент под формата на тишърт, връхна дреха или само аксесоар. Това се отнася и за останалите цветови комбинации, които внасят много пролетно настроение, което в дъждовните дни често ни липсва. Затова пък по този начин можем да си го набавим.

Много стилно се оказва и съчетанието от нюанси на жълтото с тези на бежовото и кафявото, които обикновено комбинираме само с неутрални тонове. Жълтото може да бъде заменено от цвят фуксия или от тюркоазено.

Инфлуенсърът Леони Хан пък ни показва колко стилно може да изглежда неоновото зелено с тъмно лилаво, дори и когато тоалетът ни е изцяло спортен. В такива случаи аксесоарите и бижутата е добре да бъдат в по-неутрални цветове и със сигурност ще искате да се възползвате от великденските отстъпки на mishmashfest.com.

 

Когато синьото наистина е най-топлият цвят