Мода

10 рокли на цветя, които носим и през есента

Доказа го и безкомпромисната Ана Уинтур

Обикновено още в началото на септември започваме да правим разбор на гардероба си, за да видим кое все още можем да обличаме и кое не. Все още топлите дни ни дават възможност да носим част от летните си дрехи, включително и някои от роклите си. Но красиви рокли виждаме и в есенните колекции и то модели на цветя, които могат да се комбинират с боти и ботуши за онзи бохо шик, който се завръща този сезон. Доказа го и безкомпромисната Ана Уинтур, която се появи с макси рокля на цветя в рамките на Седмицата на модата в Ню Йорк, а знаем, че това е жената, която винаги върви няколко стъпки напред от всички останали, поне що се отнася до новите тенденции.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Blair Eadie / Atlantic-Pacific (@blaireadiebee)

Именно във флорална рокля, но къса, се разходи и Кендъл Дженър из улиците на Голямата ябълка, за да затвърди този тренд, който отдавна не е запазен само за пролетта. В по-топлите есенни дни можем да носим модел с дълъг ръкав и кецове или мокасини, докато в по-хладните можем да добавим яке от деним, кожено яке или oversize блейзър, с който миди роклите много добре си пасват. Това се отнася и до любимия ни тренчкот.

По-романтичните момичета могат да добавят към роклята някоя къса жилетка (ще откриете няколко модела в новата колекция на нашия бранд Three Little Words) и елегантни балерини, които, както знаем, тази есен се завърнаха като must have в тенденциите при обувките.

 

12 стайлинг идеи с комбинацията, на която толкова ще й отива есента