Мода

10 стайлинг идеи как да носим дънките с пуловер по най-елегантния начин

Облекла, които може да носим цяла година

10 стайлинг идеи как да носим дънките с пуловер по най-елегантния начин

Снимка: The Style Stalker

В тези снежни и студени дни сякаш нямаме много вдъхновение за експерименти и първото, което бихме грабнали сутрин, е именно дънки и пуловер, особено ако работата ни не изисква специален дрескод. И ако през лятото със същата лекота се вмъкваме в рокля и сандали, то за зимните дни това е комбинацията, която носим най-често или поне повече от нас.

Като цяло, това е най-бързото решение за ежедневно обличане и е доста интуитивно, въпреки че всички стигаме до момента, в който се чувстваме малко отегчени от дънките и пуловерите. За щастие, има разнообразие от цветове, с които всъщност може да постигнем интересни и различни съчетания от тази иначе твърде класическа комбинация. Например червеното, което е цветът на сезона, лесно ще изпъква, особено ако е пуловер, който е комбиниран с черен деним и черно палто. Но пък и с класически сини дънки той изглежда много шик и лесно освежава всеки един стайлинг, заради огнените си нюанси.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Anouk Yve (@anoukyve)

Сивият пуловер, независимо дали е със сиви или черни дънки, също е стилното оръжие, което всяко момиче трябва да има в гардероба си. Той може да е по-фин, но пък и по-груб с поло яка или такава с цип, която през последните няколко зимни сезона се наложи като тренд. Това може да кажем и за обемните пуловери, които изглеждат много елегантно, съчетани с прави дънки и боти или обувки на ток.

Друг стилен начин да носим пуловер и дънки е, ако денимът е светъл, а пуловерът e в същия тон, на райе или в цвят карамел. Допълваме с camel палто или яке от каракул в същите тонове и ще се получи един страхотен тоалет, който създава усещане за уют и топлина в зимните дни. По този начин лесно включваме светлите дънки в стайлинга си през студените месеци, защото те отдавана не са запазена територия само за лятото.

 

15 зимни якета, с които преминаваме по-елегантно през студените дни