Мода

10 стайлинг идеи как да носите черно с бяло по най-елегантния начин

Мода

10 стайлинг идеи как да носите черно с бяло по най-елегантния начин

Снимка: Instagram @mija_mija

Зимната градска среда не е най-подходяща за носене на бяло, но пък толкова обичаме точно тази класическа комбинация, че решихме да ви покажем как можете да я адаптирате в стайлинга си за студените месеци. Оказва се, че понякога бялата риза в съчетание с широк черен панталон и черно яке може да изглежда супер елегантно, дори и ако добавите по-спортен аксесоар като скиорската или бейзболна шапка например.

Но пък ако се осмелите да облечете бял костюм под черно палто и в комбинация с поло блуза в същия цвят, ще се получи изключително изискан тоалет, с който можете да отидете дори на по-специално събитие. А декември със сигурност дава доста възможности за такива.

Ако обичате черно, можете просто да изберете нюанси на бялото за връхната си дреха – може да е късо пухкаво яке или дълго statement палто, като по този начин веднага ще се откроите под дъжда. В по-сухите зимни дни обаче си заслужава да посегнете към светли панталон, пуловер и кецове и само палтото или якето ви да бъдат в черно. Получава се не по-малко успешна комбинация.

Тези цветове можете да използвате и за аксесоарите си, но ако все пак искате да добавите цвят, може да е под формата на шапка, малка чанта или макси обеци (на mishmashfest.com със сигурност ще откриете нещо подходящо).

 

15 стайлинг идеи, с които да се откроите тази седмица

https://momichetata.com/moda/15-stailing-idei-s-koito-da-se-otkroite-tazi-sedmica