Мода

10 стайлинг идеи как да носите класическо райе тази пролет

Още една класика се завръща

Вечна неразделна е любовта ни с райето, особено в класическата комбинация от бяло и черно и тъй като дизайнерите подхождат по-практично в създаването на последните си колекции, отново го виждаме в списъка с топ тенденциите за пролетно-летния сезон. Въпреки това сме сигурни, че имате поне едно или две неща на райе в гардероба, които да извадите и да носите по-често още сега.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Erika Boldrin (@erika_boldrin)

Пуловерите или блузите в този десен можем лесно да комбинираме с елегантен блейзър и дънки или с любимия тренчкот. При панталоните ще е по-трудно, въпреки че по-смелите могат да го съчетават дори с друг принт в същите цветове.

В днешните ни стайлинг идеи обаче ви показваме, че райето понякога може да бъде само малък акцент от тоалета, ако е под формата на малък шал, чанта или дори обувки.

Но пък и толкова елегантна е комбинацията на класическо райе с черен панталон и мокасини, която можем да носим и през седмицата, и уикенда. 

Съвсем не е задължително да избираме винаги и сигурните варианти в бяло, червено, черно или тъмносиньо. Напротив – пробваме различни варианти като ризата на Panchi от mishmashfest.com, при която бялото е допълнено с актуалното лавандулово лилаво, което ще носим много и тази пролет.

Наскоро ви показахме и колко лесно можем да освежим стайлинга си с пуловер на цветно райе, защото в по-топлите пролетни дни той може да замести якето, а да не забравяме, че през лятото също понякога имаме нужда от неговата топла прегръдка.

 

5 от най-актуалните връхни дрехи, които ще носим тази пролет