Мода

10 стайлинг идеи с рокля на цветя, напук на лошото време

Влизаме в клишето, за да ви го покажем в нова светлина

10 стайлинг идеи с рокля на цветя, напук на лошото време

Рокля Vintage Summer от mishmashfest.com, 84,99 лв.

Готови сме да изпратим лошото време и да посрещнем по-топлите дни с много цветя, все пак е пролет. А най-добрият начин да я усетим с цялата й свежест и красота са именно флоралните принтове. Клише ли? Нека да влезем в клишето! Отново преоткрихме цветята върху дрехите и ви показваме в няколко различни варианта, в които те са всичко друго, но не и скучни.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Sara Louise Thomas (@sara_waiste)

Роклите никога не са изглеждали толкова елегантно, колкото тази пролет, особено моделите в миди дължини. Изящните форми на цветя – и малки, и големи, им придават допълнителна приказност и романтика, а след поредицата от дъждовни, хладни и мрачни дни май имаме нужда от точно това.

И тъй като температурите още не са много високи, можем да ги комбинираме както с елегантни боти, така и с по-груби кубинки. Кецовете също са добра опция, а за връхните дрехи залагаме на класическо кожено яке или модел от деним, но не изключваме възможността за бежов или някакъв по-ярък тренчкот – зависи колко е активен самия флорален принт. За лов на нови рокли пък mishmahsfest.com винаги е добра идея, защото откриваме и готини аксесоари за дрехите си.

 

6 стайлинг идеи как да комбинирате пола с пуловер през пролетта