Мода

10 тоалета, които доказват, че цветните чорапогащници отново са актуални

Как да ги носим?

10 тоалета, които доказват, че цветните чорапогащници отново са актуални

Снимка: The Style Stalker

Както може би знаете, французойките никога не биха носили бежов чорапогащник и ако трябва да посегнат към такъв, по-скоро биха избрали черното. Вероятно помните и как преди няколко години ярките и цветни модели бяха навсякъде, но постепенно сякаш станаха out of fashion. Този сезон обаче те правят своето завръщане, което започна още с розовия дрескод, който наложи Пиерпаоло Пачоли във Valentino и продължи с barbiecore вълната. И да, чорапогащник в ярко розово може да бъде страхотна идея за освежаване на една класическа малка черна рокля. Веднага ще се откроите по този начин.

И все пак червеното донякъде успя да измести фокуса от розовото и това напълно се отнася и до чорапогащниците. От една страна един такъв модел може да допълни цялостна монохромна визия в огнения цвят, а от друга – да бъде акцент при облекло в сиво, черно или кафяво. Това може да кажем и за зеленото, което също запазва актуалност и може да видим различни негови нюанси под формата на чорапогащник. Могат да се постигнат и страхотни color block комбинации между розово и зелено, червено и розово или пък жълто и лилаво, има толкова много възможности.  

Използването на цветните модели е изключително подходящо точно сега за празничния сезон, когато се стремим да имаме забележителни парти тоалети, така че не се страхувайте да експериментирате смело в тази посока. И се надяваме, че днешните ни стайлинг идеи ще ви вдъхновят за следващата бляскава вечер, която ви очаква. И, да, ярките чорапогащници могат да се носят дори със сандали, но стоят много ефектно и актуалните Mary Jane обувки.

 

14 елегантни стайлинг идеи с цвета на 2024 година