Мода

10 зимни стайлинг идеи как да носим дънки елегантно като скандинавките

Северните момичета са истинско вдъхновение

10 зимни стайлинг идеи как да носим дънки елегантно като скандинавките

Снимка: The Style Stalker

Ако има момичета, които умеят да изглеждат безупречно стилно и то при ниски температури, това са именно скандинавките. Освен с изчистения и минималистичен външен вид, те се открояват с много функционален гардероб. Вниманието им е насочено преди всичко към кройката на дрехата, нейната добре балансирана женственост и използването на монохромни и неутрални цветове (много практично през зимата, признаваме).

В същото време име лека небрежност в стайлинга благодарение на обемните силуети, които често носят. Сред вдъхновяващите инфлуенсъри, които следим в Инстаграм са Pernille Teisbaek и Jeanette Madsen, които са олицетворение на скандинавския стил, но пък в същото време харесваме и Emili Sindlev, която показва как той може да изглежда също толкова добре, ако се добавят и малко повече ярки цветове в него.

Тъй като е зима обаче, решихме да селектираме няколко стайлинг идеи, в които главната роля е поверена на дънките, защото през зимата те присъстват доста в ежедневното ни облекло. И по-точно надникнахме в гардероба на няколко северни момичета, за да видим колко елегантно могат да бъдат носени. Например белият деним е много подходящ за комбиниране с бежов или черен пуловер и сиво палто. От друга страна леко широки дънки със сив пуловер могат да изглеждат празнично, ако към тях се добавят ефектни обувки в някакъв ярък цвят или в металически отблясъци. Докато за офиса класически сини дънки с черен пуловер и черно палто е перфектната комбинация. Вижте още идеи в галерията ни!

 

Най-мекото и елегантно яке, което за пореден сезон е хит в Instagram