Мода

11 летни шопинг находки с гривни за глезена

Мода

Любими са ни още от детството, когато си ги купувахме от морето и ги разхождахме по плажа, без ни най-малко да предполагаме, че ще продължават да са хит сред аксесоарите и днес. Гривните за глезен са може би най-лятното бижу, за което можем да се сетим, и определено не си представяме морската си визия без тях. Днес ви показваме няколко изгодни и красиви предложения с любимите ни anklets, които задължително да добавите към сезонния си гардероб.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Има много различни вариации на гривните за глезен, но обикновено се доверяваме на по-семплите и изчистени опции, които ни придават закачлив и младежки вид. Тънките верижки в златно и сребърно са класическият избор, на който залагаме най-често в комбинация с къси дънкови панталонки и едноцветен топ. Те са нежни и изящни и също биха си подхождали с ефирна бяла рокля и любимите ни еспадрили. Друг вариант са плетените гривни в различни цветове с камъчета или рапанчета. Те също са перфектни за лятната ни визия, като ще ни видите да ги носим с някой по-разчупен тоалет и кецове или пък в комбинация с любимия ни бански на плажа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JENNIFER FISHER (@jenniferfisherjewelry) on

Връщаме се към един от любимите ни летни аксесоари със селекцията от шопинг находки. Разгледайте я и вие и намерете своята перфектна гривна, която знаете, че няма да свалите цяло лято.

 

17 шопинг находки с аксесоарите, без които не можем през лятото