Мода

11 минималистични тоалета, които са всичко друго, но не и скучни

Мода

11 минималистични тоалета, които са всичко друго, но не и скучни

Снимка: The Style Stalker

Красиви и цветни принтове, пролетни флорални мотиви, огромно разнообразие от ярки цветове – този сезон ни изкушава да залитнем изцяло в посока на максимализма и си признаваме, че понякога го правим. Особено по отношение на цветните костюми и ефирните миди рокли. В същото време обаче минималистът в нас проговаря, защото нека си признаем – винаги се чувстваме комфортно и стилно с бял изчистен тишърт, черен блейзър, дънки и мокасини. Истинска и опростена класика, чиято формула винаги е работеща. И най-вече – не ни коства никакви усилия.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Erika Boldrin (@erika_boldrin)

А сега, когато редуваме почивни с работни дни малко по-често, може би и на вас ви се иска да не му мислите толкова много при избора на дрехи сутрин. Точно затова днес решихме да ви подарим малка доза минимализъм с тоалети, които ние бихме копирали едно към едно. От светлия семпъл пуловер в комбинация с широк панталон в същата тоналност до съчетанието на черен тишърт с черен блейзър и бежов панталон – има с какво да се откроите тази пролет, без да сте облечени в неонови цветове и принтове. 

За уикенда пък толкова харесваме комбинацията от oversize бял тишърт и дълга черна пола. Една от идеите, които за пореден път си крадем от скандинавските инфлуенсъри, които са най-голямото ни вдъхновение що се отнася до минимализъм в модата. Защото често имаме нужда от точно такова вдъхновение, защото се оказва, че всички притежаваме подобни и класически неща в гардероба си, но често нямаме идея как точно да ги комбинираме помежду си. А те могат да бъдат всичко друго, но не и скучни. Просто вижте как!

 

6 цвята, които са сигурен ключ към изискания пролетен гардероб