Мода

12 блузи, които ще освежат пролетния ви стайлинг

Какво ще носим този сезон?

12 блузи, които ще освежат пролетния ви стайлинг

Блуза Vintage Summer от mishmashfest.com, 55,95 лв.

Непостоянно е времето през пролетта, което прави и стайлингът ни доста разнообразен. Въпреки че винаги имаме подръка някой класически тишърт или топ, които в момента носим под блейзър или жилетка, все още не се разделяме напълно с някои от пуловерите си. По-цветни, по-леки, но пък и толкова подходящи за комбиниране с пола са те, че със сигурност няма да бързаме да ги бутаме в дъното на гардероба. Защото през този сезон те могат да изместват дори връхното яке, когато не ни се носи такова.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Blanca Miró Scrimieri (@blancamiro)

Това се отнася и до сутшъртите (с или без качулка), които продължават част от ежедневния ни дрескод, но пък някои модели са толкова свежи, че ги носим и навън, и у дома. Тях също съчетаваме с пола солей или носим върху някоя миди рокля в комбинация с кецове или кубинки за по-небрежна визия.

Но за да усетим напълно пролетта, няма как да не се сдобием с някоя красива, ефирна и романтична риза или блуза, като must have са онези големи и ефектни яки, които носехме и през зимата. Сега те стават още по-изразителни и отличителни, независимо дали сме само по тях, или ги слагаме под някоя жилетка или пуловер. Освен това лесно се комбинират както с дънки, така и с елегантни панталони. Добавили сме и няколко страхотни шопинг находки от mishmashfest.com на блузи, които лесно ще впишете в стайлинга си.

 

10 стайлинг идеи с рокля на цветя, напук на лошото време