Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

12 шопинг находки: Да си купим коледен пуловер

12 шопинг находки: Да си купим коледен пуловер

Снимка: Pinterest

СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Той е от онези традиции, следващи коледния дух, които често приемаме за нелепи. Едновременно с това обаче тайно искаме да го носим. Със сигурност вече сте набелязали някой цветен модел със закачлива щампа – било то за себе си, или за подарък на любимия мъж, за онези споделени мигове пред камината с цялото семейство.

Но ако още не сте стигнали до тях, ви предлагам 12 шопинг находки, сред които има по-пъстри и интересни модели, както и по-софистицирани, които можете да носите не само по предстоящите празници. Още повече че те подхождат на карето, което ни е заобиколило навсякъде, все пак е топ тренд, особено ако са в зелено, бяло или червено.

Традициите понякога са това, което бяха.

А към коледния пуловер добавете чифт зимни ботуши, които ще ви стоплят.

 

 

Ако бях филм, щях да бъда „Полунощ в Париж“. Ако бях книга, щях да бъда „Романът на Зелда Фицджералд“. Ако бях песен, щях да бъда „A little party never killed nobody“. Може би защото ми е по-лесно да се търся в книгите, филмите и музиката. Обожавам да слушам любимите си изпълнители на живо. Дотолкова, че съм готова сама да отида до някой европейски град. Така ут...