Мода

12 страхотни тоалета, с които да направите празничните дни по-цветни и стилни

Мода

12 страхотни тоалета, с които да направите празничните дни по-цветни и стилни

Снимка: The Style Stalker

Поредицата от почивни, а и толкова празнични дни, са перфектни да захвърлите за малко офис тоалетите и неутралните цветове и да извадите от гардероба най-цветните си дрехи и аксесоари. Ако вече сте се сдобили с някоя от онези красиви миди рокли на цветя, точно сега е времето да ги разходите навън, независимо дали сте от отпътували на някое любимо място, или сте останали в града.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Leonie Hanne (@leoniehanne)

Миди пола с пуловер или суитшърт и кецове също може да бъде един от изборите ви за следващите дни. Можете да замените кецовете с боти, ако обичате бохо шик стила, който ще се откроява на фона на разцъфващата пролет. Така че колкото по-смели сте в избора на принтове, особено флорални, толкова по-цветно ще ви бъде, особено ако и слънцето започне да грее по-ярко.

Но ако не ви се носят поли или рокли, то можете да се възползвате от комфорта на любимите си дънки или пък защо не и от този на модерните широки панталони, които да съчетавате с тишърти и тренчкот. Него може да замените с някой обемен блейзър в ярки тонове като зелено, розово или синьо. Нещо, което е тотален must have за този сезон. При аксесоарите също подхождайте по-дръзко, като така ще получите страхотни color block съчетания. Но пък дори да заложите на монохромен тоалет в оранжево, лилаво или жълто, също няма да сгрешите.

 

Най-свежият цвят, който завладя тенденциите