Мода

15 от най-бляскавите чанти, с които да се откроите по празниците

Те са подходящи и за подарък на някое любимо момиче

Пайети и камъни покриват рокли, поли, панталони, топове, защото ако момент, в който те никога не са ни в повече, то е именно през декември. Още от началото на месеца коледните партита са в разгара си. И ако все още нямате представа какво ще облечете по време на самите празници в края на месеца, то днес ви представяме чантите, които могат да поставят перфектния завършек на всеки парти стайлинг.

И при тях може да кажем, че пайетите и камъните играят водеща роля, като понякога покриват цялата чанта, а при други модели са само акцент. Златистите и сребристите отблясъци преобладават, но пък виждаме, че има чанти и в ярки цветове като розово и зелено. Те могат да са онзи страхотен открояващ се детайл на всяка едноцветна рокля, особено ако е черна. В същото време, ако тоалетът ви е много цветен, то тогава пък чантата може да бъде черна – отново с пайети или пък с нежен акцент като панделка например.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Caroline Daur (@carodaur)

По някои чанти проблясват и красиви перли, като по този начин добавят леко ретро шик в тоалета, така че ако някое парти има дрескод „Великият Гетсби“, то това е вашият модел. През рамо, за ръка или под формата на клъч – бляскавите чанти приемат различни големини и форми, а някои от тях могат да бъдат и перфектния подарък за някое любимо момиче.

 

10 елегантни пижами, които могат да се превърнат и в страхотен подарък