Мода

15 стайлинг идеи за празничните дни

В режим out of office

Може би сте на път или сте си останали у дома и нямате търпение да се разходите из града, когато той сякаш е малко по-празен и по-спокоен от обикновено. Където и да ви „хванат“ тези почивни дни, те ви дават пълна свобода да облечете всичко онова, за което обикновено чакате уикенда. Сега, когато той започва от петък, сме готови да ви дадем малко стайлинг идеи, в които не е нужно да обличате най-спортните си дрехи, за да се чувствате комфортно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jessie Bush (@wethepeoplestyle)

Ако например ви се носи костюм, нека той бъде цветен и комбиниран с тишърт и маратонки. Добавете и шапка, която напълно ще преобрази офисния му вид. Дръзките леопардови принтове, color block комбинациите и роклите върху дънки са нещата, които влизат в списъка, когато преминаваме в режим out of office.

Със сигурност ще извадим красивите си дълги поли от гардероба, които без съмнение ще носим с кецове и маратонки. Към тях добавяме меки пуловери или класическо biker яке в зависимост какво ни позволяват температурите навън. Добавяме и аксесоари като цветни диадеми, изящни шноли и пищни бижута, за да направим тоалета си още по-пролетен. И ако имате нужда от нови шопинг находки, винаги ще откриете интересни идеи на mishmashfest.com.

 

17 находки от новата колекция на Zara