Мода

15 стайлинг идеи как да носим oversize тениска

Стайлинг идеи

Този тренд ни е познат отдавна и продължава да намира своето място в гардероба ни. Широките тениски предлагат комфорт и прохлада в топлите месеци и неслучайно често те са най-бързият и лесен начин за постигане на свеж аутфит. Можете да заложите както на някой по-цветен принт, така и на графичните надписи и бели изчистени дизайни.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Sulewski (@claudiasulewski) on

Ние си взимаме oversize тениски от дамската колекция, но понякога се изкушаваме да погледнем и мъжките предложения, за да си откраднем някой интересен тишърт. Разбира се, любими са ни винтидж находките, които сме намерили в дъното на гардероба на родители ни и които определено ни гарантират оригинална визия.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JAMI-LYN (@jlbabe) on

Привлечени сме от този тренд не само заради комфорта и неоспоримото стилно излъчване, които ни предлага, но и заради неговата функционалност. Носим широката тениска в класическата комбинация с bike shorts или пък прибрана в дънки или къси панталони. Понякога я обличаме и като рокля и добавяме бели кецове и семпли аксесоари за безгрижна лятна визия. В галерията ви показваме 15 идеи как ние бихме носили любимата ни oversize тениска това лято. А вие?

 

23 тениски с послания, които бихме носили всеки ден