Мода

16 стайлинг идеи как да носите розово по най-елегантния начин

Мода

16 стайлинг идеи как да носите розово по най-елегантния начин

Снимки: The Style Stalker

Може би няма по-момичешки цвят от розовото – от нежните му светли и пастелни нюанси до наситените, които често наричаме просто фуксия. Въпреки това сякаш трудно му намираме място в гардероба си. Не и този сезон, когато толкова ярко се откроява в колекциите на марките, че нямаше как да устоим да не добавим oversize сако, риза и дори чанта в този цвят. Събрахме и достатъчно вдъхновение от street style фешънистите, които ви показваме днес, за да се убедите колко елегантни могат да бъдат тоалетите с негово участие. Все пак Valentino посвети почти цялата си нова колекция на този цвят и затова го видяхме доста активно да присъства на червения килим в Кан.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Caroline Daur (@carodaur)

По-смелите от вас могат да го включат в монохромен тоалет под формата на костюм или мини рокля в комбинация с обувки, а защо не и да комбинирате два или три нюанса на розовото. Но пък може да се използва като акцент в стайлинга под формата на панталон или риза, а може и само като чанта или обувки.

С какви други цветове обаче можете да го съчетавате? Ние със сигурност харесваме дръзките color block комбинации, в които розовото се комбинира с оранжево, червено или зелено, което също не спираме да носим през последните месеци. Но пък доста стилно винаги стои в компанията на неутралните тонове като сиво, бяло и светлосиньо. Бледите нюанси на розовото перфектно се допълват и със светложълто, а ярките с неоново зелено. Така че имате достатъчно варианти, заради които да освежите гардероба си с този толкова модерен в момента цвят.

 

8 тоалета + 1 тренд, който ще направи летните ви дни по-цветни