Мода

17 летни бижута, от които имаме нужда в гардероба си

За повече свежо настроение

Всеки летен тоалет има нужда от перфектното бижу, което не само да грабва всички погледи, но и семпло и деликатно да придава завършен вид на визията ни и да подчертава бронзовия ни загар. Това, което най-много обичаме при аксесоарите този сезон, е, че са цветни и закачливи и ни носят свежо настроение само като ги погледнем. А какво по-хубаво от това да изглеждаме и да се чувстваме добре в това слънчево време?

Продължаваме да залагаме на така обичаните от всички златни халки, а ако се чувстваме по-смели, слагаме по-цветни и обемни обеци, но задължително в комбинация със семпъл или едноцветен тоалет. Перлите също са опция, която никога не ни предава особено ако се стремим към по-елегантна визия. Класиките при колиетата остават на мода и това лято, като тънките златни и сребърни верижки са безопасният избор, който винаги ни гарантира семпло и изчистено излъчване.

И все пак ние препоръчваме да заложите на нещо по-нетрадиционно и разчупено като колиетата с малки цветни мъниста, които са перфектни както в комбинация с бял тишърт и шорти на плажа, така и с дълга рокля в града. Любимите ни хендмейд бижута можете да откриете и на сайта на Mish Mash Fest. Те са цветни и уникални и ни носят младежки и непринуден вид, от който не бихме се отказали. Подобно на колиетата, гривните, които избираме този сезон са разнообразни, плетени, с перли, камъчета и рапанчета. Морските ни ваканции също предполагат и едно класическо лятно бижу – гривната за глезена, без която сезонният ни гардероб не е истински завършен.

 

7 шопинг находки от Mish Mash Fest, които да вземем с нас на плажа