Мода

17 рокли от коприна, с които „разхлаждаме“ лятото

Как да ги носим?

Нежните и елегантни рокли от коприна са от онези модни съкровища, в които момичетата лесно се влюбваме. И ако през зимата обичаме да ги носим под най-топлите и пухкави палта, за да стигнем до някое парти, то през лятото можем да нямаме нищо друго върху себе си освен роклята. Особено ако сме край някой басейн или на брега на морето, когато можем да се разхождаме боси по плажа.

Харесва ни как изящната материя гали кожата и й носи усещане за лекота и прохлада в най-топлите дни. Освен това моделите тип „нощница“ преминават от сезон в сезон и винаги се отличават със своята елегантност и минималистечен почерк. Точно това ги прави предпочитани и за сватбен тоалет, а моделите в по-пастелни или ярки цветове могат да се превърнат в идеалния аутфит, ако ще споделим най-щастливия ден с най-добрата си приятелка.

Освен боси по пясъка копринените рокли можем да комбинираме с обувки на висок ток, с чехли, удобни сандали и дори с кецове или летни боти. Обикновено правия им силует очертава леко тялото, но ако искаме да подчертаем талията, можем да сложим колан. А в офиса е достатъчно да добавим един блейзър отгоре, за да се впишат в дрескода.

 

28 стайлинг идеи как да носим лен всеки ден