Мода

17 стайлинг идеи как да носим бели дънки това лято

Извън класиката

Традицията повелява да ги носим именно през топлите месеци, защото ни дават сигурността на дънките, но се възползваме от друга тяхна по-свежа версия, за да излезем от комфорта на класиката.

Точно защото са бели, тези дънки ни позволяват изключителна свобода в съчетанията и въпреки това сякаш ги харесваме в комбинация с онази по-нежна и графична гама, когато светлите тонове достигат само до плътността на бежовото, а тъмните преминават в тоталната крайност на черното. Така навлизаме в друга зона на комфорт, която е малко небрежна, но много шик.

Но това съвсем не означава, че не можем да експериментираме в комбинации с ярки и наситени или нежни пастелни цветове. И нямаме търпение, когато ще сложим към тях онези блузи с открити рамене и ще добавим удобни чехли, сламена шапка и чанта от бамбук, за да се насладим на ваканцията си. Миди дължината и лекото разкрояване, с което още се отличават must have дънките, не пречат да се носят както с ниски, така и с високи обувки, без значение от ръста ни, което ги донякъде ги прави доста универсални.

 

А белите дънки можем да носим с ето тези блузи