Мода

17 стайлинг идеи как да носим кафтан това лято

Стайлинг идеи с перфектното допълнение към сезонния ни гардероб

Кафтанът е класически летен тоалет, без който сезонният ни гардероб не може да съществува. Ефирен, но в същото време широк и комфортен, той в перфектен както за вечерни разходки по плажа, така и за цветна градска визия. Няма как да скрием, че често го обличаме и у дома заради удобството и свободата, които ни носи.

Днес ви представяме 17 стайлинг идеи с любимите ни модели това лято, в които ще се влюбите. Предложенията ни включват разнообразни опции от класическата рокля на райе в морските цветове – бяло и синьо, до по-смели вариации в пастелни нюанси. Носим го със сламена шапка, любимите ни чехли и много слънчево настроение. Ако е направен от по-лека материя, дори го обличаме над банския си, докато стигнем до плажа. Макар че ни носи комфорт и прохлада в горещите летни дни, кафтанът не са просто е една от онези „мързеливи“ дрехи, които намятаме, без да мислим много. Всъщност той може да бъде и много елегантен. За по-специална вечер залагаме на някоя едноцветна опция и я комбинираме с обувки с платфома и семпла чанта.

Дали ще го разхождате по плажа с джапанки под ръка, или ще се излежавате с него на дивана, гледайки любимия си сериал, едно е сигурно – кафтанът е задължителен атрибут в летния ни гардероб. А ако все още се чудите как да го носите, разгледайте нашите предложения в галерията.

 

19 стайлинг идеи как да носим широк летен панталон