Мода

19 шопинг находки от намаленията в Zara, които ще носим и през пролетта

Мода

Винаги когато добавяме нови попълнения към гардероба си, търсим дрехи, които ще ни служат повече от един сезон. Това е не само по-практично и изгодно, но и по-екологично. Именно затова наблягаме на идеята за базов или капсулен гардероб, чието семпло и изчистено съдържание е актуално с години. Дойде моментът да се възползваме от сезонните намаление и да си грабнем няколко шопинг находки, на които определено ще се радваме повече от един или два месеца. 

Наблягаме на неутрални цветове, които не се обвързват с определени сезонни тенденции и лесно се съчетават с повечето дрехи, които вече притежаваме. Грабваме си класическата бяла риза, черни дънки, бежов блейзър или кафяв панталон, като знаем, че семплият им и универсален дизайн ще ни позволи да ги носим по всяко време и във всевъзможни комбинации. 

Плетените рокли бяха един от зимните трендове, които не подминахме. Благодарение на големите намаления се сдобиваме с поне още една. В следващите месеци я носим с дебело палто, обемен шал и боти, но когато се затопли без колебание грабваме любимите ни кецове и слънчева очила и изглеждаме също толкова ослепително. За да видите цялата ни селекция от намалени шопинг находки, разгледайте галерията по-горе.  

 

14 пуловера, които можем да си вземем от януарските намаления