Мода

19 стайлинг идеи как да носим широк летен панталон

Не всички можем да носим мини дължини, затова минаваме на макси

В горещите дни идеята да носим прилепнали skiny дънки не ни се струва особено добра. В същото време искаме да заменим за малко роклите и полите с нещо още по-комфортно. Правим го с помощта на тези макси панталони, с които понякога прикриваме някой и друг недостатък, а те ни носят несравнимо усещане за лекота и прохлада.

Как обаче да избегнем ефекта "сякаш сме взели панталона на гаджето и сме отишли до най-близкия магазин"? Можем да опитаме с монохромна комбинация в бяло, бежово или черно, с която ще постигнем онзи минималистичен почерк, с който се отличават скандинавките. Ако съчетаем широк панталон с класическа риза в бяло или синьо, ще се впишем лесно в офис дрескода, където можем да сложим и с блейзър, също в oversize силует. Добавянето на колан също помага, особено в случаите, когато искаме да подчертаете талията си.

Аксесоарите са важни и в този случай. Заменяйки удобните чехли с токчета, а сламената кошница с малка сребриста чанта, можем да отидем на парти, а широкият панталон да изглежда по-стилно от която и да е макси пола или рокля. Този тип модели, особено с висока талия, са много подходящи за комбиниране с модерените bra top, а защо не и с любимия ни бански, особено ако сме край брега на морето. 

 

Какво още носим тази седмица?