Мода

19 стайлинг идеи, които да пробваме този уикенд

Лятно безгрижие

Отброяваме дните до съботно-неделното безделие с такова нетърпение, че сме готови да разхождаме новите си бански от сутрин до вечер. Обличаме риза, тишърт или къси панталони от деним колкото да отскочим до плажния бар и добавяме цветен шал като аксесоар за коса, който прави плажния ни стайлинг още по-морски, още по-открояващ се. Но дори и да не сме на морето, можем да си направим плаж на терасата.

Радваме се и на всички красиви летни рокли в бяло или в някой ярък цвят или принт и сякаш сме се наговорили с най-добрата си приятелка за елегантен синхрон в тоалетите, за да се разхождаме из любимите си кътчета или защо не и да си спретнем един импровизиран шопинг. Все още има намаления, от които със сигурност ще намерим нещо, което можем да носим и през есента. Да, практични сме момичетата и предвидливо избираме модните си находки!

Елегантни и ефирни са и онези аутфити от две части – кроп топ и широк панталон или пола, които са в един цвят или десен и които хем загадъчно разкриват нещо от нас, хем не достатъчно. Толкова хубаво е да е лято!

 

17 стайлинг идеи как да носим бели дънки това лято