Мода

20 елегантни стайлинг идеи, които да пробвате през октомври

Какво ще носим този месец?

20 елегантни стайлинг идеи, които да пробвате през октомври

Пола и жилетка Three Little Words

Деним от глава до пети, кожа, много кожа, меки и обемни пуловери и елегантни палта – това са само част от нещата, които ще се открояват в стайлинга ни през октомври. Месецът, в който ще усещаме по-осезаемо есента, но пък ще се надяваме и на по-дълго циганско лято, за да можем да носим любими комбинации като дънки и сако, рокля и жилетка или пуловер с пола. Но пък върху тях винаги може да се добави класически тренчкот или camel палто, за да се получи още по-завършен есенен тоалет.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Anouk Yve (@anoukyve)

Отново обръщаме внимание на монохромните аутфити, които са водеща тенденция този сезон, която можем да интерпретираме смело с по-ярките и актуални цветове като розово, зелено и оранжево. В същото време знаем, че с неутралните – сиво, бежово и черно, винаги ще изглеждаме изискано, особено през динамичната работна седмица.

Времето позволява да се носят и мини дължини, които носят остатъчно вдъхновение от по-топлите месеци, но пък намират място в микро трендовете, и може смело да се носят с високи ботуши и обемни връхни дрехи като бомбър яке, кожен блейзър или макси палто. Повече дързост в стайлинга може да проявите и с отново актуалните анималистични принтове, чрез носене на неонови цветове, дори и само за аксесоарите си, както и чрез големите и пищни бижута, които изместват фокуса от минимализма. Ей така за малко повече разкош в мрачните дни.

 

Най-стилните връхни дрехи за този сезон и 15 стайлинг идеи как да ги носим