Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

20 примера, че тюлът не е само за принцеси

СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Аз съм много сериозен човек (е, не съвсем), но винаги съм си мечтала за пола от тюл! Дори смятам, че той при определени условия не е и чак толкова зависещ от възрастта (млада) или статуса (принцеса). Шегувам се, но и не съвсем.

Има чудесни градски небрежни начини да се носи тюл – всичко е въпрос на фантазия и вкус към експеримента. И точно сега, когато наближават празници, можем да обърнем малко внимание на тюла. Аз лично бих съчетала една такава пола с говореща тениска и тънки токчета. Но не съм против и съчетания с кожено яке и дори груб вълнен пуловер. 

Подбрах няколко модела поли и малко визии за разглеждане. Надявам се да ви харесат и да пристъпите към смелата крачка отвъд разглеждането на витрината.

Какво още можете да носите и през зимата? Надникнете и тук:

Елена е щастливо градско момиче с много и разностранни интереси. Много е сериозна. Не съвсем. Постоянно редактира и започва наново. Не пуши, не пие. Чувства се вкъщи навсякъде, където има Wi-Fi. Повече от Елена можете да намерите на Facebook страницата My Italian Days.