Мода

20 якета, които са перфектни за пролетта

От кожено до дънково. Какво още?

20 якета, които са перфектни за пролетта

Къс шлифер <a href="https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BA%D1%8A%D1%81-%D1%88%D0%BB%D0%B8%D1%84%D0%B5%D1%80-%D1%81-%D0%BA%D0%B0%D0%B8%D1%88%D0%BA%D0%B8-p03736050.html?v1=231204692&amp;v2=2184215" target="_blank">Zara</a>

Вече ви представяхме някои тенденции сред пролетните якета като бомбър якетата и моделите от кожа, но днес продължаваме да олекотяваме връхните дрехи с няколко шопинг находки, които ще освежат стайлинга ви за топлите месеци. Освен обемните кожени якета, открихме и няколко по-скъсени модела, които са по-близо до любимата класика в лицето на biker jacket, най-често в черно или кафяво.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Anouk Yve (@anoukyve)

За по-хладните дни избираме късите капитонирани якета в неутрални тонове, които са перфектни за преходния период, защото едновременно топлят, но в същото време са леки, удобни и най-вече – доста елегантни и подходящи дори и за офиса. Разбира се, нямаше как да минем без няколко бомбър якета – и с обемен, и със скъсен силует, зависи кое подхожда повече на стила ви. Защото колкото и спортни да изглеждат, инфлуенсърите в момента ги носят в комбинации с рокли и високи ботуши.

Като тренд несъмнено се открояват и късите шлифери. Отново са в бежово-кафявата гама, отново изключително изискани и много подходящи за любимите ви дънки. Карго якетата пък са продължението на панталоните, така че това ще е сезонът на джобовете, но ще ги виждаме в доста елегантна форма. Завършваме с моделите от деним, при които също се отличават различни дължини и кройки, но при всички случаи са напълно подходящи за стайлинг ала деним с деним.

 

Комбинацията, която ще виждаме много често този сезон