Мода

21 шопинг находки от SPORT DEPOT, с които да се върнем в залата по най-стилния начин

Отново в играта

21 шопинг находки от SPORT DEPOT, с които да се върнем в залата по най-стилния начин

Фитнес ръкавици Sporter, 15 лв.

Безгрижните дни на плажа вече са зад гърба ни и отново е време да се впуснем в динамичното си ежедневие. Най-добрият начин да поддържаме добър тонус и енергия, но и хубава фигура, освен храненето, несъмнено са редовните тренировки, без значение дали са по-силови, или по-скоро отпускащи и разтягащи тялото. Понякога връщането в залата е малко по-трудно, особено след като по време на пандемията спортувахме пред екраните си, но пък обновяването на спортния гардероб е добър стимул да го направим по най-стилния начин.

За нас, Момичетата, е важен всеки детайл от тоалета ни за тренировка – от спортния сутиен до бутилката, в която си носим вода, и постелката, върху която правим упражнения. Точно затова нямаше как да не направим една селекция от страхотни шопинг находки от SPORT DEPOT – мястото, на което откриваме не само дрехи и спортни обувки, но и необходимите аксесоари към тях, като ръкавици за фитнес например. Съчетахме няколко сета от спортни сутиени, потници и блузи, с които можем да тренираме йога, пилатес, табата, спининг, стречинг или просто фитнес.

Въпреки че всички обичат да залагат на сигурното с черното, ние решихме да се насочим към модели, в които има и някакъв цвят, за да добавим индивидуалност на всеки спортен аутфит. Лилавото, червеното и розовото доминират сред тенденциите този сезон, така че ги виждаме и в новите колекции на SPORT DEPOT. Хубавото е, че към дрехите има и подходящи маратонки в тези нюанси, за да може всичко да е в тон и да се чувстваме по-уверени и красиви в залата. Да, не пропускайте да разгледате галерията ни!

С подкрепата на SPORT DEPOT