Мода

21 шопинг находки с красиво бельо, което можете да (си) подарите за Свети Валентин

Мода

Изящна дантела, нежна коприна, фини бродерии – има толкова красиво бельо напоследък, че съвсем не ви трябва празник, за да си подарите някой от сутиените или бодитата в днешната ни шопинг селекция. Но пък Денят на влюбените е добър повод да изненадате половинката си по най-съблазнителния начин или пък да му дадете идея с какво може да ви поглези. Да, мъжете имат нужда от малко подсещане понякога.

Щом става въпрос за Свети Валентин, няма как да минем без червения цвят, въпреки че е клише, защото с едно елегантно боди в неговите нюанси е сигурно, че отсреща ще предизвикате реакцията, която искате. Разбира се, черното бельо винаги стои изискано, особено ако дантелата е изключително фина и можете да си позволите да носите сутиен без подплънки.

Но пък сме избрали и няколко по-кокетни модела в нюансите на розовото, които дават нежно момичешко излъчване и са добра идея, ако търсите нещо различно от класиката черно-червено. Те са подходящи и за ежедневието, защото хубавото бельо е най-добрата основа за изискан гардероб, защото ви дава онази доза увереност, от която имате нужда, без значение дали сте сингъл, или не.

 

И просто ей така... всички полудяха по този тренд