Мода

21 шопинг находки с най-романтичните бижута за празника на любовта

Сърца дебнат отвсякъде

Всяка година си задаваме един и същ въпрос - трябва ли да възприемаме Свети Валентин като поредния комерсиален празник или напротив -да се възползваме от 14 февруари, за да отпразнуваме връзката си, дори и тази, която имаме със себе си. Ако не друго, то можем да използваме повода да се насладим на романтична вечер с любимия човек или пък да отидем на концерт с приятелки, ако сме сингъл. Правила няма, а около нас е изпълнено с толкова много сърца, че се изкушихме да направим днешната селекция изцяло с бижута с точно тази форма.

Оказа се, че марките са се постарали да създадат лимитирани колекции за празника на любовта именно с красиви и романтични украшения. Някои цветни (разбира се, в розово и червено), други – в макси размери, а трети – нежни, фини и изящни. Всички обаче дават онзи блясък, от който всички момичета имаме нужда, за да блестим по-ярко. И не само на Свети Валентин.

Без значение дали сами ще си подарим чифт големи обеци на сърца, или ще добавим още една висулка към гривната си на Pandora, имаме достатъчно голям избор и то от бюджетни находки, каквито сме събрали днес. Но пък ние също може да изненадаме някого или пък да намекнем на половинката си с какво послание искаме да ни изненада за празника на любовта. А надписът love винаги е актуален и ще остане любимото ни клише по отношение на бляскавите аксесоари. 

 

30 идеи за стилен романтичен маникюр