Мода

21 стайлинг идеи, които със сигурност ще пробваме през май

Мода

21 стайлинг идеи, които със сигурност ще пробваме през май

Снимка: The Style Stalker

През този месец усещането за лято започва да става по-осезаемо, дори и с това, че полите вече ще носим с тишърт вместо с пуловер, а роклите може би ще намерят своите перфектни сандали за сметка на кецовете. Да, роклите ще бъдат на почит, защото април не ни позволи да ги носим толкова, колкото искахме. В по-хладните дни още няма да се разделяме с любимия си бежов тренчкот или онзи обемен цветен блейзър, който точно сега ще изпъкне още повече. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Karoline Dall (@karodall)

Запазваме си някои дънки, но може би широките панталони, които са толкова удобни, ще доминират в стайлинга ни през този любим май. Тях ще комбинираме с тениска и спортни обувки, дори и през работната седмица, ако можем да си позволим по-неформален дрескод в офиса. Няма да се разделяме и с цветните костюми, които са толкова свежи и ярки тази пролет, че нямаше как да не се сдобием с поне един или да извадим онзи, който отдавна чака в гардероба ни да бъде разходен. 

При аксесоарите ще обръщаме повече внимание на очилата, малките чанти, които са не по-малко елегантни и цветни, както и на бижутата, които добавят своя финален завършек към всеки тоалет. Бейзболните шапките остават сред тенденциите, когато имаме bad hair day, но пък една изискана федора ще внесе още повече индивидуалност към тоалета. Но и така наречените bucket hats все още са актуални заедно с цветните бижута ала 90-те, десетилетието, което не спира да вдъхновява дизайнерите и инфлуенсърите. 

 

9 тоалета, които доказват, че тази ключова тенденция от 2000 година се завръща