Мода

21 стайлинг идеи как да носим бански в града

Мода в града

Вероятно и вие като нас не сте готови да се разделите с любимите бански на връщане от морето. Е, не е нужно, защото можем лесно да ги вмъкнем и в градския си стайлинг. Ето и няколко идеи как да ги носим това лято, независимо дали сме на плажа, или в града.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Débora Rosa (@deborabrosa) on

Много харесваме целите бански костюми, не само, защото оформят телата ни и прикриват коремчетата, но и защото не спираме да ги носим в града цяло лято. Комбинират се лесно – с поли в различни дължини, с къси панталонки и широки панталони с висока талия. Препоръчваме комбинацията от цял бански с V-образно или асиметрично деколте и флуидна пола или панталон. Може да откриете страхотни предложения за шопинг находки на бански и на www.mishmashfest.com, където ви очакват и други страхотни неща. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on

Смело можем да заместим късите топове с горнище на бански, особено ако е тип бандо. Седи чудесно с актуалните бермуди и ленена риза. Обличаме го и под елегантните рокли ризи или с широк дълъг панталон. Можем да комбинираме горнището дори с деним – с шорти, пола или дънки.

 

23 идеи как да освежим летния си стайлинг с животински принт