Мода

21 стайлинг идеи как да носим миди пола това лято

Стайлинг идеи

Полите са неизменна част от гардероба ни този сезон и са перфектният избор, когато сме в търсене на любимата ни женствена градска визия. Нямаме предразсъдъци към тях, обичаме ги във всякакви форми и материи – къси, дълги, тесни, свободни, дънкови, сатенени, плисирани или велурени.

Миди полите са един от хитовете този сезон, който все повече виждаме във фийда си в Инстаграм или пък по улиците в града. Не се противим на любовта си към този моден тренд и затова днес ви представяме няколко идеи как ние бихме носили миди полата това лято.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NADIA ANYA ⚡️ (@nadiaanya__) on

Един от най-големите плюсове на полите със средна дължина е, че моделът им ги прави подходящи както за по-изчистена и формална визия, така и за лежерен и обикновен тоалет. Леката материя на миди полите също е перфектна за лятото, защото ни носи онази свежест и прохлада, от които имаме нужда в горещите юлски дни.

Ако се стремим към изчистена градска визия, без съмнение залагаме на полата в съчетание с едноцветно боди или потник и сандали с нисък ток. За мрачните дни и хладни вечери заменяме потника с пуловер, който леко прибираме в полата, а вместо сандали обуваме любимите си черни кубинки. Ако пък сме в търсене на по-ежедневна и спортна визия, залагаме на бяла тениска и бели кецове или равни сандали. От аксесоарите се доверяваме най-вече на златните халки и тънки колиета, които носят нежност и изящество на тоалета ни, а косата си връзваме на класически нисък кок.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANDY CSINGER (@andicsinger) on

Миди полите намират своето перфектно място в летния ни гардероб, носим ги край морето или пък в града и винаги изглеждаме ослепително. Женствени и красиви, но в същото време и удобни, те са неотлъчно до нас през този сезон, а и не само. Вижте в галерията с какво бихме съчетали любимата ни миди пола, както и няколко страхотни шопинг находки от онлайн платформата на Mish Mash Fest, които в момента дори са намалени. 

 

23 стайлинг идеи как да бъдем по-елегантни с пастелни нюанси