Мода

21 стайлинг идеи, които да пробваме тази седмица

Истинското лято вече е тук

Истинското лято вече е тук и можем временно да приберем любимите си дънки и кецове и да ги заменим с ленени панталони и сандали.

Ленът ни предпазва от вредните UV лъчи и поддържа комфортна телесна температура. Придава круизно усещане на аутфитите ни, но е достатъчно шик за всеки градски аутфит. Носим ленените панталони с леко oversized тениска или късо горнище.

Сега е моментът да разходим краката си на слънце, обличайки мини пола. Ако все пак не можете да се разделите с любимия деним дори и в най-горещите дни, можете да заложите на тази материя и при избора на пола. 

Ако търсите по-комфортен вариант на късите поли, препоръчваме бермудите. Определено имат по-спортно усещане, особено в комбинация с класически бели кецове, но можем да ги направим и по-елегантни, с правилния колан или чанта за кръста. Добавяме и слънчеви очила с големи рамки, за малко драма. 

Напоследък летните бури често ни изненадват, затова е хубаво да се снабдим с подходящ летен дъждобран. За щастие те са хит в последните колекции и лесно можем  да открием елегантен вариант в любимия си цвят.

 

28 стайлинг идеи как да носим лен всеки ден