Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

22 стайлинг идеи как да носите шал и лента за коса

СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Лентите за коса, шаловете и банданите са сред най-любимите ми аксесоари. Въпреки това невинаги успявам да намеря подходящ начин, по който да ги включа в ежедневието си.

Това ме накара да потърся различни примери, вдъхновени от улицата. Между тях открих доста интересни идеи, които много ми харесаха. Вярвам, че ще ми помогнат да открия повече поводи да включа тези чудесни аксесоари в стила си.

Надявам се да харесат и да бъдат полезни и на вас.

Коя е тя? Това и тя не знае... Опитва се, но все не може да се опознае. Дете, момиче или майка с две деца? Обичаща или ненавиждаща заобикалящата я среда? Принцеса или пепеляшка у дома? Предприемач, работник или просто домакиня? Сексуален инвалид или истинска богиня? Летяща или дишаща прахта? Усмихната или озъбена като смърта? Разумна или вятърничава? Модерна или обикновена жена? Зашеметяваща ил...