Мода

22 стайлинг идеи в нюансите на бежовото

Бежовото е универсална и безпогрешна формула за шик

Бежовото е универсална и безпогрешна формула за шик. То е класически цвят, който като че ли никога не излиза от мода, заедно със задължителните черно и бяло. Но се носи дори по-лесно от бялото, защото съществува в безброй нюанси, сред които всяко момиче може да открие онзи, който й подхожда най-много. А ето и как ние го носим това лято…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valeria Lipovetsky (@valerialipovetsky) on

Естественият цвят на лена е някъде между екрю и сиво, което го прави перфектна основа за дрехи в бежови нюанси. Така актуалните ленени панталони ни разхлаждат през горещините и ни предпазват от вредните лъчи на слънцето и придават приятно круизно настроение. Но можем да ги носим и след като се сбогуваме с морския бриз и се завърнем в градската джунгла.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by & Other Stories (@andotherstories) on

За офисен стайлинг обличаме бежов ленен панталон и горнище в същия цвят или в друг светъл неутрален нюанс, като екрю или бяло. Комбинираме с нежни златни бижута и тъй като този тоалет е доста минималистичен, можем да си позволим да го upgrade-нем като сложим няколко фини колиета. Добавяме структура и акцент на аутфита си с черни сандали с малък ток и черна чанта.

Бежовото е, разбира се, и класически цвят за чанта и може да освежи всеки по-тъмен тоалет. Това лято много харесваме бежови клъчове, които придават елегантност на  всичко – от дънки с тениска до лятна рокля с флорален мотив. Много момичета (особено ако не са сред най-високите) избират бежово и за сандалите си с малък ток, защото този цвят визуално издължава краката, сливайки се с цвета на кожата ни.

 

А ето как носим и рокли от коприна