Мода

23 стайлинг идеи как да бъдем по-елегантни с пастелни нюанси

Пастелните нюанси се завръщат сред колекциите на марките всяка пролет, а тази година - и през лятото.

Пастелните нюанси се завърщат сред колекциите на марките всяка пролет, а тази година тенденцията премина и в летния сезон. Някои от тях са ни познати – пастелно розово и синьо, други – като лилаво, зелено и жълто – ни изненадват. Те са перфектни за тези от вас, които обикновено предпочитат неутралните цветове, но искат да експериментират през лятото. Не са ярки и се съчетават лесно с бежово, бяло и сиво, а и помежду си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camille Charriere @camillecharriere) on

Можем да ги добавим към тоалета си като леки цветни акценти, избирайки пастелен нюанс само за сандалите или маникюра си. Или да съчетаем панталон или пола в неутрален цвят с горнище в пастелно жълто или лилаво.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA COELHO (@sofiamcoelho) on

За по-авантюристичните в света на модата препоръчваме летен костюм в пастелен нюанс, с долнище бермуди. Можете да носите двете части заедно или отделно с бяла тениска например, а сакото може да ви служи и през есента и следващата пролет.

Много харесваме и ефирни рокли в пастелни нюанси. Те сякаш обгръщат телата ни с нежността на морска пяна, а тези в розово и зелено носят със себе си ренесансова носталгия. Влюбени сме в тази лавандулова копринена рокля от Plámenna Fashion Boutique, която може да бъде ваша от онлайн платформата на Mish Mash Fest.

 

10 неща, които бихме заели от стила на французойките това лято