Мода

24 идеи как да носим бански с висока талия това лято

Защо трябва да имаме такъв модел?

И това лято банските с висока талия са тотален must have за плажа, така че ако нямате такъв модел, ние ще ви убедим с днешната ни селекция, че е добре да добавите поне един в багажа си за следващото море. Сякаш всички искаме да „влезем в обувките“ на Бриджит Бардо през 50-те, когато дръзко е пристъпвала по бреговете на Кан.

А може би по-скоро мислено искаме да се пренесем на Френската Ривиера и ако все пак стигнем до бреговете й, ще носим точно някой от тези модели, които ви показваме в галерията – минималистични в черно или бяло, кокетни в каре „виши“, цветни във флорални мотиви и дръзки в анималистични окраски или неонови нюанси. Разнообразието в модела на горната част също е много голямо, което добавя още една червена точка. Тези, които са без презрамки са с предимство, защото оставят най-малка разлика при постигането на красив бронзов загар. 

Няма как да пропуснем и факта, че високата талия приятно оформя силуета и прикрива някои недостатъци, особено ако проблемна зона са ни ханшът и коремът. И не си мислете, че отиват само на слаби момичета – напротив, понякога и на пищни стоят изключително добре!

 

21 шапки, с които ще събираме погледите