Мода

25 шопинг находки за бляскави парти вечери от черния петък във Fashion Days

Защото всички имаме нужда от малко повече блясък

25 шопинг находки за бляскави парти вечери от черния петък във Fashion Days

Блуза <a href="https://bit.ly/3QN00nN" target="_blank">Karl Lagerfeld</a> от Fashion Days

Сезонът на коледните партита съвсем скоро започва, а с него ни очакват много и вълнуващи парти вечери, в които shine и sparkle ще са сред най-често срещаните думи по отношение на дрескода. Това е идеалното извинение да облечем най-бляскавите си дрехи и аксесоари и да празнуваме с колеги, приятели и любими хора. И ако вие все още нямате нещо толкова shine в гардероба си, то ние ви потапяме в днешната ни зашеметяваща селекция от шопинг находки от Black Friday във Fashion Days, който вече стартира. Идеалният момент да се сдобиете с нещо изискано от премиум бранд, инвестиция, която винаги си заслужава.

Пайети обсипват рокли, блузи, поли, панталони, ревери на сака, обувки, чанти и сякаш никога не са в повече. Напротив напоследък street style вдъхновенията ни показват, че една пола с пайети в комбинация с бяла риза и ботуши може да бъде носена дори и в ежедневието ни и няма нужда от специален повод да я извадим от гардероба си. Но пък през следващите два месеца ще имаме достатъчно поводи за това. Със сигурност роклите ще бъдат най-силния обект на желание, но пък понякога бляскав панталон с топ или блейзър, носен на голо, може да бъде не по-малко ефектен тоалет за специално събитие.

Но ако не ви се носят пайети, металическите отблясъци също са добра алтернатива, дори и добавяйки малка чанта в златисто или сребристо към семпла малка черна рокля. Подобен бляскав акцент могат да поставят и обувките, които могат да бъдат в ярък цвят за още по-забележително присъствие. Изящни бижута, пухкави палта за фините рокли, каубойските ботуши също допълват стайлинга за парти вечерите, защото всеки детайл е важен. Но не по-малко е важно доброто настроение, а с тези находки, които ще видите в галерията ни днес, то със сигурност ще бъде такова. Защото всички имаме нужда от малко повече блясък.

Кампанията е валидна за посочените „Black Friday" селекции и се провежда в периода от 7:00 ч. на 6.11.2023 г. до 12.11.2023 г. или до изчерпване на наличните количества. Някои артикули са с остатъчни бройки.